TED BAKER COAT

TUESDAY, MAY 02, 2017


Sain vuosipäivälahjaksi kumppaniltani Hulluilla päivillä ihailemani Ted Bakerin unelmatrenssin, enkä malttanut odottaa asukuvien kanssa pidempään! Olen aina ihastellut Ted Bakerin söpöä, naisellista ja tyylikästä vaatevalikoimaa ja varsinkin takit ovat suosikkejani. Koskaan en kuitenkaaan ole raaskinut mitään ostaa, mutta haaveeni kantautui poikaystäväni korviin, joka tämän minulle loppujen lopuksi hankki. Edellinen trenssini on aivan lahoamispisteessä, joten uudelle takille on käyttöä!

Kävimme lauantaina illallisella vuosipäivän kunniaksi, mutta tätä en valitettavasti lumimyrskyyn voinut pistää päälle. Aikaisemmin päivällä keskustassa käydessä ilma sentään antoi sen verran periksi, että pääsin kuvaamaan hieman asukuvia. Tuuli oli hirmuinen, mutta uskalsin ensimmäistä kertaa tänä vuonna balleriinoilla ulos! Tämä takki on ihanan asiallinen ja tyylikäs, mutta tätä on ihan mahdoton saada sileäksi. Silitys auttaa hieman, mutta istuessa alas edes hetkeksi takapuoli on täysin ryppyinen. Pikkuvikoja, jotka eivä estä nauttimasta takista!

Coat: Ted baker; Bag: Liz Lisa; Shoes: H&M: Sweater: MA*RS

8 kommenttia :

 1. Tuo on kyllä kieltämättä kovin ihana takki! Pidän itsekin Ted Bakerin vaatteista sekä muistakin asusteista, mutta minäkään en ole koskaan oikein raaskinut mitään ostaa, kun hinnatkin ovat aikamoisia... Lompakkoa olen halunnut Bakerilta jo kauan, saa nähdä tulenko koskaan sellaista hankkimaan. Joka tapauksessa, tuo trenssitakki sopii sulle kyllä aivan täydellisesti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on yksi uskollisesti palvellut Ted Bakerin lompakko, mutta jossain vaiheessa pitäisi uutta hankkia. Onhan nämä hinnakkaita, mutta onneksi tällaisten merkkien halvimmasta päästä! Olen mieluummin hurahtanut Ted Bakeriin, kuin johonkin vielä kalliinpaan! :D Kiitos paljon! ♥

   Poista
 2. Ihan täydellinen takki! Tedin takkeja oon myös kuolannut jo pitkään :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Näissä kyllä kieltämättä riittää kuolattavaa ♥

   Poista
 3. Piti tulla tännekin vielä ihailemaan tätä :D Meilläkin on 6. vuosipäivä sunnuntaina ja mun ensimmäinen äitienpäivä, mutta taitaa silti jäädä haaveeksi tämä ♥ Tää ois kyllä niin IHANA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä itsekin kävin hiplailemassa hulluilla päivillä usein, kunnes poikaystäväni käski sovittaa sitä. Tämän kanssa lähdettiin kotiin, vaikka vastustin ja omatunto soimasi, sen verran tyyris takki oli! Onnea hei sinullekin molempien päivien johdosta! :)

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!