TED BAKER ORIENTAL BLOSSOM

WEDNESDAY, JUNE 28, 2017


Ted Bakerin kesä- ja joulualet ovat mielestäni vuoden parhaat alennusmyynnit. Päätän aina useampi kuukausi aikaisemmin, että pistän hieman rahaa sivuun ja ostan sitten hyvällä hinnalla Ted Bakeria, mutta myöhemmin unohdan sen. Porcelain rose ja Oriental blossom ovat ehdottomat suosikkiprinttini ikinä, joista ensimmäisenä mainitusta kerkesinkin viime vuoden puolella ostaa muutaman asusteen. Tiesin Oriental blossom -malliston tuotteiden menevän kesällä alennukseen, mutta muistaessani asian, lähes kaikki oli jo loppuunmyyty. Rahaakaan en raaskinut urhata, sillä meillä on muutto tulossa ja minulla meni työvuoroja ohitse kuumeen vuoksi. Poikaystäväni kuitenkin yllätti minut ihanalla lahjalla!

Olen huono ottamaan lahjoja vastaan, sillä en koe ansaitsevani niitä. Opiskelijabudjetilla muille hankkimani lahjat eivät ole kummoisia, joten häpeä on kahta kauheampi! Sain kuitenkin mahdollisuuden valita ihanan lompakon ja pikkulaukun väliltä - ja valitsin salaa sen edullisemman.Tämä Oriental blossom crossbody bag on aivan täydellinen olkalaukku, sillä siinä kulkee mukana kaikki tarpeellinen. Luulin tätä pienemmäksi, mutta pakettia avatessa laukun tilavuus oli positiivinen yllätys. Vaaleansinisestä on noussut lyhyessä ajassa yksi lempiväreistäni ja ruusukultaiset yksityiskohdat kruunavat kaiken!

Ei ole varmasti kellekään yllätys, että rakastan kukkia. Kukkakuosi on kuitenkin sellainen, joka helposti näyttää halvalta vaatteissa, joten välttelen sitä kuin ruttoa. Tämä on kuitenkin ihanan rauhallinen ja romanttinen vaaleansinisellä pohjalla, eikä kuvio hypi silmille. Tykkään laukuista, joissa on kaikenlaista koristetta ja härpäkettä, mutta tämä ei kuosinsa vuoksi mitään kaipaa. En malta odottaa, että muuton jälkeen pääsen tätä käyttämään!

Meillä on tosiaan maanantaina muutto isompaan asuntoon ja viikonloppu menee aikalailla kokonaan sitä siivoillessa ja ensimmäisiä tavaroita raahatessa. En tahtoisi pitkää radiohiljaisuutta blogista pitää, joten yritän viikonlopun aikana julkaista yhden valmiiksi suunnitellun postauksen, mutta nähtäväksi jää, onko aikaa sittenkään.  Tätä muuttoa on odotettu ja tavaroitakin olen pakkaillut jo koko viikon. On mahdollista, että teen asuntopostauksen, kunhan uusi koti on järjestyksessä!

Onko täällä muita Ted Baker -faneja?

14 kommenttia :

 1. Aivan ihana on kyllä tuo printti laukussa! Ihastuin ton olkaimen väritykseen♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusukulta on kyllä yksi syy, miksi Ted Bakerin puolesta niin liputankin! Näissä on kaikki aina pienimpiä metalliyksityiskohtia myöten niin minun tyylisiä ♥

   Poista
 2. Ihan täydellinen laukku!! Mä rakastan tuota kuosia myös niiiiin paljon ja Tediä ylipäätään. Bakerilla on aina niin älyttömän söpöjä juttuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ted Bakerin valikoima on kyllä sellainen, että pukisin sieltä ihan mitä tahansa. Kaikki on niin kaunista ja naisellisilla yksityiskohdilla koristeltuja!

   Poista
 3. Minäkin kyttäilin noita aleja mut en silti raaskinut ostaa mitään! Hyviä löytöjä oot tehnyt, tuo laukku on hurmaava!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen vahtinut näitä aleja useamman vuoden ja nyt ensimmäistä kertaa jotain itsellenikin sain! :D

   Poista
 4. Oi miten kaunis laukku! <3 ihan täydellinen kesään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tulee varmasti koko kesän käytetyin laukku, vaikka loppujen lopuksi päädyn tätä käyttämään läpi talvenkin... :D

   Poista
 5. Oi miten suloisen kaunis laukku ♥ Itse rakastan Ted Bakerin laukkuja ja usein mielessä katselen niiden aleja, mutta siltikään ei ole saanut ostettua sieltä laukkua :D Valikoima on aivan liian suuri ja kaikkia ihania kuoseja on aivan liikaa :)

  ♥: Ane

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ted Baker kyllä tuo joka vuosi toista ihanempia malleja ja kuoseja myyntiin, joten valinnanvaraa on hieman liikaakin! :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kieltämättä ehkä ihanin laukku, mitä minulla on ♥

   Poista
 7. Oi, Ted Bakerit on niin ihania! Mulla on laukkuja, lompakoita, vöitä, koruja ja muutama toppi. Ostaisin enemmänkin merkin vaatteita esim. mekkoja, mutta niitä ei ole ihan tehty mun kokoiselle ihmiselle (= pitkä ja laiha). Mekot on useimmiten liian lyhyitä isoimmassakin koossa ja jos pituus olisi hyvä, on leveyttä liikaa. Kengissä taas on usein liikaa korkoa, lisää mittaa ei 180-senttinen ihminen enää kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut myös sen, että täällä kaupat jättävät ostamatta Ted Bakerilta pienimmät koot! Minun takkinikin on vähän liian suuri, mutta pienempää kokoa ei Stockmann myynyt. Onneksi laukut ja asusteet käy kaiken kokoiselle!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!