RUSETTIHOUSURIIPPUVUUS

SUNDAY, JULY 23, 2017
Sanoin näitä kesän viimeisiksi asukuviksi, sillä kun seuraavan kerran pääsen kuvia napsimaan Suomessa, alkaa syyskuu lähestyä uhkaavasti. Käytiin poikaystäväni kanssa syömässä maailman parasta gluteenitonta pitsaa ja samalla ajattelin vähän koeajaa näitä uusia sandaaleja, jotka lomamatkaa varten ostin. Tällä kertaa asusta tuli yllättävän musta! Halusin ehdottomasti laittaa nämä housut ja tämän paidan, joten kokonaisuuteen oli enää vaikea mahduttaa vaaleanpunaista.

Etsin epätoivoisesti sandaaleja tulevalle muutaman viikon reissullemme Barcelonaan ja näitä harkitsin pitkään. Terveyssandaalimainen ulkonäkö oli vähän turn off, mutta parempien puutteessa rusetit ja 7€ alennushintalappu voittivat! Housut ovat samaan aikaan tilattu näiden aikaisemmin vilahtaneiden kanssa. Kolmannet rusettihousut tälle vuodelle. Voi ei. Näiden sävy on luonnossa oikeastaan enemmän vaaleansinertävä, kuin tuollainen lämpimän harmaa. Nämä ovat ehkä maailman ainoat mukavat ja söpöt housut, joten aion kuluttaa ne puhki asti.

Tämä asu näytti söpömmältä peilissä, mutta jotenkin hieman tönköltä ja pönäkältä kuvissa. Kuvauspaikkaakaan ei nälissään kerennyt etsiä uutta. Hirveä silmien siristely meneillään jopa näin varjossakin. Mutta antaa mennä, ehkä kesän viimeiset asukuvat! Miten on, välillä näin hieman mustenpi asu?

Ps, voitteko usko tämän topin olleen alennuksessa vain 2,50€, kun normaalihinta oli 20€!

Shoes, Top: H&M; Trousers: Boohoo; Jacket: Wonder rocket; Bag: Sanrio; Watch: Guess


12 kommenttia :

 1. Ei se väärin ole, kun noi rusettihousut sopii sulle vaan niiin täydellisesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Nämä on kyllä ihan mun näköiset housut ♥

   Poista
 2. Nuo kengäthän on tosi suloiset! Ja voi että noi housut täyttä rakkautta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Nämä housut oli kyllä positiivinen yllätys, niin ulkonäöltään kuin mukavuudeltaankin :)

   Poista
 3. Rusettihousut sopii sulle kyllä ihan super hyvin. Mulla on ollut kans hankintalistalla yhdet rusettihousut, mutta täydellisiä ei ole vielä tullut vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä metsästin täydellisiä todella pitkään, kunnes yksi päivä repäisin ja päätin tilata useat kerralla. Kummatkin osoittautui ihaniksi, mutta vielä puuttuu muutama väri valikoimasta... :D Kiitos!

   Poista
 4. Aivan ihana asukokonaisuus! & noi housut, täydelliset!! <3

  VastaaPoista
 5. Noi housut on kyllä ihanat. Muutenkin todella kiva asu! :)

  https://odessaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin näihin kieltämättä heti, kun sovitin. :) Kiitos!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!