KENKÄOSTOKSIA SYKSYKSI

MONDAY, OCTOBER 02, 2017
Olen aina ollut huono ja pihi ostamaan syyskenkiä, vaikka niille Suomessa ehkä eniten käyttöä olisikin. Minulla on tapana hankkia yhdet ja kuluttaa ne puhki ja sitten ihmetellä, miksei taas ole mitään mitä jalkaan laittaa. Tänä vuonna päätin kuitenkin olla ajoissa asian suhteen ja hankin muutamat erilaiset syyskengät.

Minulta löytyy aikaisempia saappaita muutamat, mutta kaikki niistä on aika kärsineitä viime vuoden jälkeen. Nyt täydensin kokoelmaa kolmella erilaisella kenkäparilla, joista yhdet ovat jo aikaisemmin blogin puolella vilahtaneetkin, mutta tällä kertaa esittelen ne hieman tarkemmin. Siis perinteisen ostospostauksen aika!
.
Mustia nilkkureita metsästin pitkään, mutten millään löytänyt. Minulla oli nimittäin yksi ehto: niissä tulisi olla metallinen yksityiskohta, eikä korkoa saisi olla liikaa. Nämä kengät mainitsinkin jo aikaisemmassa asupostauksessa, mutta ne ansaitsevat maininnan vielä erikseen. Nämä ovat juuri sitä mitä etsin, eikä hintakaan ollut paha.

Bongasin nämä Boohoolta 50% alennuksen aikaan. En ole aikaisemmin Boohoolta kenkiä ostanut, joten laatu oli aivan mysteeri. Tähän asti nämä ovat kuitenkin olleet hintaansa nähden oikein ihanat! Alennuksen jälkeen hintaa näille tosiaan jäi siis vain 25€ ja postit, jotka taitavat aina olla sen 10€ Suomeen, eivätkä nämä suinkaan olleen tilauksen ainoa tuote..
Mainitsin Barcelonan ostospostauksessa ostaneeni vaaleanpunaiset tennarit, enkä uusia tarvitsisi. Nämä kuitenkin siskoni tarjosi ilmaiseksi käyttämättömänä, joten en voinut vastustaa tarjousta! Näiden ihanien (keino)mokkanahkaisten kenkien alkuperää en tiedä, mutta koska sisäpohjassa lukee Atmosphere, luulisin näiden olevan Primarkista.

Aikaisemmin ostamani tennarit ovat kokoa 37 ja nämä 39, eli hieman isot. Nämä ovat kuitenkin pienempää kokoa kuin yleensä ja vastaavat ehkä noin normaalia 38, joten pystyn käyttämään näitä paksun sukan kanssa ongelmitta!


.
Viimeisenä uusi pari saappaita, sillä aikaisemmat alkavat olla hyvinkin jo kuluneita. Haaveilin harmaista ylipolvensaappaista pitkään, kunnes päätin vihdoin toimia. Halusin ehdottomasti mokkanahkaisella korolla, en muovisella, mutta tällä kertaa hinta vei voiton. Löysin nämä Public desiren alennuksesta 15 eurolla, joten tyyliltään epäsopiva korko jäi pienemmäksi huoleksi. Postikuluja toki tuli saman verran vielä lisää, mutta 30 eurolla en ole aikaisemmin löytänyt saappaita kuin Ebaysta!

Syy, miksi rakastan pitkiä saappaita, on niiden lämpimyys. Niistä ei tuuli käy läpi ja hameidekin käyttö helpottuu huomattavasti. Tahdoin alunperin vaaleanharmaat, mutta nämä osoittautuivat luonnossa hieman tummemmiksi. En ole vielä näitä Public desiren saappaita päässyt käyttämään ulkona, mutta voin jo kuvitella kuinka ihanat nämä on yhdistää neulepaitaan ja paksuun huiviin!

Ps, näin painajaista, että aloin tehtailla ihan hirvittävän huonoja ja hätäisiä blogitekstejä. Ensin lukijamääräni pieneni, mutta lähti sen jälkeen nousuun kuin raketti, niin en enää raaskinut näitä tekeleitä poistaakaan!

Ihana alkavaa viikkoa kaikille! Millaisia hankintoja te olette syksyksi tehneet?
.
.

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. En malta odottaa, että ilmat on näille sopivat! Näille tulee varmasti käyttöä :)

   Poista
 2. Noi vaaleanpunaiset kengät on upeet! Ihana yhdistelmä hempeyttä ja sporttisuutta :D

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Olin oikein yllättynyt, että siskoltani tällaiset löytyi. Mikäli lenkkari tai tennarit minun tyyliseni koskaan on, ne on juuri tällaiset!

   Poista
 3. Ihanat noi roosan väriset lenkkarit! :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin jättää ottamatta nämä tilanpuutteen vuoksi, mutta loppujen lopuksi en voinut vastustaa! Jos vain tämä sade lakkaisi, niin pääsisi käyttämään ulkona asti :D

   Poista
 4. Noi ylipolvensaappaat on ihan täydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä on tykännyt jo useampi, eli pitää ehdottomasti koota asu näiden ympärille syksyn aikana! :)

   Poista
 5. Vau noi ylipolvensaappaat, aivan ihanat<3 Oon itsekin harmaista haaveillut, mutta tyytynyt aina mustiin helppouden vuoksi. Ja hahahah toi sun uni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat oli kyllä tosi käytännölliset! Käytin omani suutarilla, mutta ne vetelee silti aivan viimeisiään. :D Nyt oli siis aika antaa harmaille mahdollisuus!

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!