TÄYDELLINEN LOMPAKKO

SUNDAY, DECEMBER 17, 2017
Ihanaa sunnuntaita kaikille! Viimeinen koettelemus koulussa tälle vuodelle oli ohi perjantaina ja nyt vihdoin saa rentoutua hetken. Jos ei nyt siis oteta huomioon, että raportteja on jokaiselle joulua edeltävälle arkipäivälle vielä yksi. Ja siis on tämä koulunkäyntikin nyt niin tällaista taas. Kaksi tenttiä meni suoraan uusintaan, yhdestä pääsin pisteellä läpi, yhdestä kurssista tuli vitonen ja yksi roikkuu vitosen rajalla. Raataminen jatkuu taas siis heti vuoden alussa uusintatenttien muodossa. Suuntautuminen on nyt kuitenkin virallisesti valittu ja toivottavasti ensi syksynä odottaa lentokoneet.

Syntymäpäiväni oli ja meni marraskuussa, enkä sitä kerennyt erityisesti juhlistamaan, mutta poikaystäväni muisti minua aivan ihanalla lahjalla! Sen lisäksi, että sain muutaman todella söpön käytännöllisen jutun, hän oli ostanut minulle uuden lompakon. Molemmat lompakkoni vetävät aivan viimeisiään, joten tälle oli todellakin tarvetta..
Tämä väriyhdistelmä kuuluu ehdottomiin suosikkeihini, sillä viime aikoina olen tykännyt vaaleanpunaisesta ja harmaasta yhdessä. Ruusukultaiset yksityiskohdat ja kimallus on todellakin minua, joten tämä lompakko oli poikaystävältäni aivan nappiostos. Tässä on tilaa kaikille korteille ja lisäksi kolikkotasku, mikä nykyisestä lompakostani puuttuu. Minulla on aikaisempi saman merkin lompakko vielä hengissä, mutta siinä on edessä niin suuri metallienn rusetti, ettei se mahdu isoon osaan laukuistani. Tämä sen sijaan on kooltaan ja malliltaan huomattavasti käytännöllisempi.

Otin vielä vastaan yhden Ted Bakerin lähetyksen poikaystäväni ollessa poissa kotoa, joten on helppo aavistella, mistä saan joululahjanikin. Ted Baker on kyllä sellainen merkki, että mitä tahansa sieltä ostaa minulle, tulen rakastamaan sitä. Jään innolla odottamaan, mitä paketista paljastuu viikon päästä! 

Minulla on todella paljon ideoita ja energiaa palata blogin pariin, mutta kerkeän olla kotona kokonaiset viisi päivää enää, ennen kuin suunnataan Ouluun viettämään joulua. Sen jälkeen kerkeän olla kotona yhden kokonaisen päivän, ennen kuin lento lähtee Barcelonaan. Olisi ihana vain levähtää  hetki kotona, mutta se taitaa olla liikaa pyydetty opiskelijalta. Toivottavasti teillä on kuitenkin rentouttava ja ihana joululoma!

8 kommenttia :

 1. Siis voi vitsit miten ihana lompakko! ♥_♥

  Ja huh miten hektiseltä sun elämä tällä hetkellä kuulostaa! :D Tsemppiä kouluhommiin, koita nyt nauttia lomasta ja rentoutua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Parhaani aion yrittää kyllä, saa nähdä miten levännyt olen tammikuussa taas.... :D

   Poista
 2. Oi oi oi no on kyllä täydellinen!<3 Aivan ihana! Kelpuuttaisin itsellenikin ihan koska vaan :D Ja mulla on myös sama suhde Ted Bakeriin, kaikki kelpaa ja kaikki on ihania juttuja :D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ted Baker on ihana, kun se tekee lahjan hankkimisesta niin epäreilun helppoa! Olisipa poikaystävälläni jokin vastaava suosikkimerkki, niin en tuskastelisi koskaan enää joulun alla ja synttärien lähestyessä. :D

   Poista
 3. Toi lompakko on niin sun näköinen ja supersöpö <3

  VastaaPoista
 4. En ookkaan ikinä hoksannut, miten hyvin harmaa ja vaaleanpunainen toimii yhdessä! Mutta nyt kun esittelit tän upean lompakon, niin kyllähän ne tosiaan toimii ihan älyttömän hyvin! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ted Bakerilla on vielä yleensä niin ihanan sävyisiä harmaita, että ne on itsessäänkin jo todella kauniita! Minulta kuitenkin jos kysyy, kaikki näyttää paremmalta yhdistettynä vaaleanpunaiseen. :D

   Poista

Kommenttiketjuun vastaaminen toimii toistaiseksi ainoastaan mobiiliversiossa!